top of page

Palvelut on suunniteltu yrityksille, joita kiinnostavat luontoteemaiset virkistyspäivät. Elämysten kestot vaihtelevat parista tunnista aina yön yli vaellukseen.

Yhteinen päivä luonnossa auttaa sitouttamaan henkilöstöä ja lisäämään yhteishenkeä. Luonnolla on useita terveysvaikutuksia ja positiivinen vaikutus vuorovaikutukseen. Se on erinomainen alusta yrityksen tapahtumille.

Virkistyspäivä rakennetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Suunnittelun tukena käytetään alhaalta löytyviä valmiita paketteja, joita yhdistelemällä voidaan tuottaa monipuolinen ja juuri teille sopiva ohjelma.

TULEN TARINA
 

SUOKENKÄILY
 

NOKIPANNUKAHVIN MATKASSA

SELVIYTYMIS- JA RETKEILYTAIDOT

ERÄRUOKIEN HELMET
 

TUTKIMUSMATKOJA MAAILMALTA -LUENTO

ERÄKOKKISOTA
 

PÄIVÄ- JA
YÖN YLI VAELLUKSET

LUMIKENKÄILY
 

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

Haluan oppia lisää retkeilystä ja luonnon mahdollisuuksista työhyvinvoinnissa

Kiitos tilauksestasi!

Luontoarvot

Luonto on tärkeässä roolissa ihmisten elämässä ja lähes jokaisella on jokin itselle merkityksellinen asia luontoympäristöön liittyen. Päivän aikana johdatetaan osallistujia yhdistämään oman toiminnan arvot luontoarvoihin sekä yrityksen kannalta merkityksellisiin asioihin. Miettimällä esimerkiksi miten ilmastonmuutos vaikuttaa lähivesistöön tai luonnon monimuotoisuuteen? Käymme läpi muun muassa seuraavia kysymyksiä:

 

Mitkä ovat oman toiminnan luontoon liittyvät arvot ja miten nämä liittyvät ympäristöön kokonaisuutena?

Miksi luontoarvot on tärkeää ottaa huomioon?

Miten luontoarvoja voisi ottaa paremmin huomioon omassa työssä?

Retkeilytaidot, eräperinne sekä luontotietous

Itsenäiseen ja pidempään reissuun lähteminen on monelle suuri kynnys. Teemassa paneudutaan retkeilyyn ja eräperinteeseen syvemmin. Käymme läpi muun muassa retkeily- ja selviytymistaitoja paneutuen muun muassavarusteiden hankintaan, käyttöön ja huoltoon, suunnistukseen, ensiaputaitoihin, tulen tekemiseen, retkeilyn turvallisuuteen, retkietikettiin, jokamiehenoikeuksiin. Lisäksi teema tarjoaa tietenkin parhaat salaiset vinkit retkeilystä. 

Lajituntemus on olennainen osa luonnossa liikkumista ja ympäristön tuntemuksen ja havainnoinnin kautta on luontokokemuksesta mahdollista saada enemmän irti. Lajituntemusta lisäämällä voi ymmärtää omaa lähiluontoa ja itselle merkityksellisiä paikkoja. Suomessa on paljon kauniita luontokohteita. Paikkojen monimerkityksellisyys ja kauneus avautuvatkin todella vasta tarkemman tarkastelun kautta. Luonnon monimuotoisuuden merkitystä ja luonnonsuojelua pystytään hyvin myös avaamaan luonnon tarjoaman aistikokemuksen avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä
Rakkolevä

Kiitos viestistäsi!

bottom of page