top of page
8C9A2938.jpg

Vaellukset

Päivävaellus

Päiväretken aikana vaelletaan luontoarvoiltaan kaunis reitti esimerkiksi lähikansallispuiston alueella. Reitin varrella tehdään pareittain lounas trangialla, jonka jälkeen tarjolla jälkiruoka.

 

Päivävaellukseen sopivia kansallispuistoja ovat esimerksiksi Nuuksio, Sipoonkorpi, Seitseminen, Helvetinjärvi, Teijo, Kurjenrahka, Repovesi sekä Evon retkeilyalue.

Ohjelman kesto on noin 6-8 tuntia.

 

Päivä sisältää vaelluksen ja teemallisen ohjelman, lounaan trangialla, nokipannukahvit.

Yön yli vaellus

Vaellus järjestetään Repoveden kansallispuiston jylhissä maisemissa. Vaelluksen aikana kävellään noin 18 kilometrin pituinen reitti ja vieraillaan muun muassa Olhavanvuorella, Mustavuoren näköalapaikalla sekä Lapinsalmen riippusillalla. Vaellus on mahdollista järjestää myös muualla Suomessa ja pidennettynä versiona.

 

Ohjelman kesto on kaksi päivää.

Yön yli vaellus sisältää ohjeistuksen, vaelluksen Repovedellä ja opastuksen sekä teemallisen ohjelman.

 

Tarvittaessa voimme tarjota kattavan varustepaketin valmiiksi pakatun rinkan muodossa sekä helposti valmistettavat retkiruuat.

Vaellukset voidaan toteuttaa teemallisena, jolloin valittuun aiheeseen paneudutaan käytännöllisten esimerkkien kautta. Teemavaihtoehdot ovat arvopohjainen ajattelu ja luontoarvot, yritysvastuu, luonto- ja lajitietous sekä retkeily ja eräperinne.

Kesto

6 tuntia-kaksi päivää

Hinta

Alkaen 120€/hlö + alv

Toteutusaika

Ympäri vuoden

bottom of page