top of page
nipa_1600px00016_edited.jpg

Nicholas Wardi

Olen Luonnon Arvoilla luonto- ja elämyspalveluiden perustaja sekä luontoa ja eräilyä rakastava eräopas Helsingistä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja​ Eräkarkussa opiskellut erä- ja luonto-opas.​ Pidän valtavasti luonnossa liikkumisesta ja eräily onkin kuulunut harrastuksiini jo vuosien ajan. Kaupungissa asuessani olen huomannut, miten helposti luonnosta vieraantuminen tapahtuu. Luonnossa liikkuminen esimerkiksi yrityksen tiimipäivänä tarjoaa loistavan mahdollisuuden luontosuhteen parantamiseen.   

Yhteiskunnallisesti merkittävän työn tekeminen on minulle tärkeää, tämän vuoksi halusin ottaa Luonnon Arvoilla toiminnan ytimeen arvopohjaisen ajattelun edistämisen. Luonnossa tapahtuva elämystoiminta mahdollistaa luontoarvojen vahvan sisäistämisen sekä linkittämisen käytännön esimerkkeihin. 

Haluan, että yritykseni toiminnan kautta saamme tuotua luontoympäristön positiivisia vaikutuksia osaksi entistä suuremman ihmisjoukon elämää. ​

Mika Kalakoski

Mika on perehtynyt selviytymis-taitoihin, luonnosta saatavaan ravintoon sekä perinteisiin erätaitoihin yli 30 vuoden ajan ja kouluttanut monia eri ulkona toimivia ammattilaisia, kuin harrastajia.

Mikan ominta osaamisaluetta ovat toiminnalliset ohjelmat mm. tulenteko perinteisin ja tilapäisin välinein ja ruoanvalmistus yksinkertaisin välinein avotulella perinteisin menetelmin.

 

Mika on toiminut Suomen Etelämanner-operaatioiden päällikkönä ja on tehnyt tutkimusmatkoja niin Arktiksella, vuoristoissa kuin Etelämantereella. Hän luennoi matkoista mielellään, pääpainona ryhmän työskentely haastavissa olosuhteissa ja vaikeissa tilanteissa.

Mika Kalakoski.jpg
Mika Kalakoski

Haluan oppia lisää retkeilystä ja luonnon mahdollisuuksista työhyvinvoinnissa

Kiitos tilauksestasi!

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita

bottom of page